Hörselskydd

Hörselskydd

Hitta hörselskydd till jakt

När du ska ut och jaga är det viktigt att du har ett par bra hörselskydd som sitter bekvämt och som inte skaver. Det finns speciella hörselskydd till jakt som är väl värda att investera i. Om du ska vara ute under flera timmar i skogen måste hörselskydden sitta skönt och bra på huvudet. Du kan även välja hörselskydd med radio som går på batteri. Då är det enklare att fördriva tiden när du sitter ute i skogen och väntar.

Moderna hörselskydd med bluetooth

Utvecklingen har verkligen gått framåt när det kommer till hörselkåpor både när det kommer till ergonomi och teknik. Idag kan du till exempel välja ett par hörselskydd med bluetooth och kopplad dem till din mobil. Då kan du snabbt svara om någon ringer eller strömma musik från mobilen. Här hittar du även andra billiga jaktillbehör online så du kan köpa allt du behöver på ett och samma ställe. Sedan är det bara att ge dig ut.

Hörselskydd i alla storlekar

Oavsett om du vill ha ett par mindre öronsnäckor eller ett par rejäla hörselskydd kan du hitta en modell som passar. Om du köper ett par mindre får du även med smart förvaring där du kan lägga dem när de inte används. Här samlar vi modeller från välkända varumärken som är ledande på jaktutrustning. Det finns även modeller där du kan koppla in jaktradion på en gång. Vill du kunna röra dig fritt kan du välja ett par trådlösa hörselsnäckor som du laddar med en USB-kabel. Dessa brukar ha en batteritid på upp till 16 timmar.

Visar 1–12 av 217 resultat

Varukorg
Jaktnet - Billiga Jakttillbehör Online