Jaktradio

Köp din jaktradio online

För att enkelt kommunicera under jakten så är det bra att ha en jaktradio som även når angränsade jaktlag. I utbud av jaktprylar finner du bland annat jaktradio 155 MHz med IDAS-teknik. Det finns en analog radio som möjliggör säker kommunikation inom jaktlaget. Letar du efter en bra radio för jakt som samtidigt är enkel att använda har du kommit rätt. Utöver jaktradio online så finns det en hel del tillbehör för dig och ditt jaktlag när ni är på jakt.

Viktiga nyckelfunktioner hos en jaktradio

Några av de viktiga nyckelfunktionerna hos radio för jägare är att det finns en inspelningsfunktion som du kan använda vid inkommande och utgående anrop. En del produkter har även en scanningfunktion (20ms/kanal) där du har möjlighet att själv skapa en lista med kanaler. Utöver detta finns ofta även Bluetooth och statusinformation samt information om batterieti. Hos oss hittar du billiga jaktillbehör online som gör att du känner dig säker under jakten. Vi gör det enkelt att finna en radio för jakt som håller vad tillverkaren lovar.

Kanaler på jaktradio

Ett tips är att välja en jaktradio med både svenska och norska jaktkanaler om du jagar vid gränsen till vårt grannland. Här hittar du bland annat en modell med hela 14 extra digitala kanaler. Radion är även vattentätt och har en snabbladdare vilket är bra ifall du har ont om tid och behöver komma ut i skogen fort. I det utbud vi samlat på sajten hittar du även tillhörande redskap som öronsnäcka, teleskopantenn och andra modeller på radio som passar för jakt. När du shoppar online så är det en fördel att du kan göra det hemma i soffan och få allt levererat till din dörr.

Visar 1–12 av 292 resultat

Varukorg
Jaktnet - Billiga Jakttillbehör Online