Lockpipor

Hitta rätt lockpipa online

Om du enkelt vill locka till dig rätt typ av djur ska du investera i lockpipor. Här hittar du en lockpipa online för allt från älgjakten till kråkjakten. Det finns till exempel lockpipor rådjur som härmar djurets brunstläten eller ångestskrik. Välj lockpipa efter vilken typ av djur du ska jaga. Våra pipor ger ifrån sig ett verklighetstroget läte och är mycket effektiva. Många kan även ställas in och anpassas till olika typer av miljöer. Allt för dig som har höga krav med andra ord.

Du kan styra jakten

Istället för att du ska famla i mörkret och hoppas att djuren dyker upp har du möjligheten att själv locka till dig bytet. Du använder till exempel en lockpipa vildsvin för att locka till dig vildsvinet på dina villkor. Vi har en rad billiga jaktillbehör online från ledande tillverkare. Du kan till exempel ta del av en lockpipa räv test om du vill veta vilken pipa som är bäst för just räv. Det är en bra grund att stå på.

Lockpipor används till lockjakt

För dig som är obekant med lockpipor är det något som används vid lockjakt. Det kan krävas lite träning att få fram precis rätt ljud ur pipan. Med ett lockrop älg kan du alltså kalla dig till djuren. Även om det kallas pipa är det inte alla modeller du blåser i. Det finns även pipor där du trycker på en liten kudde för att framkalla rätt läte. Vissa är också förinställda så du enklare ska kunna hantera dem. De flesta är små nog att förvaras i fickan när de inte används. Med en liten pipa har du även händerna fria.

Visar alla 12 resultat

Varukorg
Jaktnet - Billiga Jakttillbehör Online