Om Oss

Vilka är vi

Välkommen till vår värld av jakt, ett äventyr av spänning och passion för naturen. Vi är Hasse och Lena, två vänner som delar en djup kärlek till jakt och allt det innebär. Vi är glada över att du har hittat hit till vår hemsida, där vi delar vår passion och kunskap om jakt med dig.

Vi träffades för över två decennier sedan på en jaktutflykt och sedan dess har vi delat många jaktresor tillsammans. Med varje utflykt har vår förståelse och uppskattning för naturen och dess invånare vuxit, och det är denna insikt och entusiasm vi vill sprida genom denna plattform.

Hasse, en inbiten jägare sedan barnsben, har ett enastående öga för detaljer och en outtröttlig tålamod som gör honom till en fantastisk jägare. Från att skjuta sin första rådjursbock som ung pojke till att nu stå som en erfaren jägare, har Hasses resa varit full av lärdomar och oförglömliga upplevelser.
Lena
 upptäckte sin passion för jakt lite senare i livet men har sedan dess helt ägnat sig åt att utforska och förstå detta fascinerande hantverk. Hon har en djup respekt för naturen och arbetar ständigt med att främja etisk jakt och bevarande av vilda djur.
Här på vår hemsida har vi som mål att skapa en plats för jägare och naturentusiaster att lära, dela och engagera sig. Vi kommer att dela våra personliga erfarenheter, bästa jakttekniker, tips om hur man spårar och tar hand om vilt, samt kunskap om olika typer av jaktutrustning. Vi tror starkt på jakt som en respektfull och hållbar interaktion med naturen, och vi är engagerade i att främja etisk jakt och bevarande. Vi ser fram emot att lära oss tillsammans med dig på denna resa.

Välkommen till vår gemenskap, och låt äventyret börja!

Varukorg
Jaktnet - Billiga Jakttillbehör Online